söndag 4 juli 2010

Lite Vättern även denna helg!

Hej fina, fina bloggvän!

Jag måste börja med och tacka er som har varit inne på mammabloggar och betygsatt mig, tack snälla snälla ni som har tagit er tid till det<3!!
Vilket underbart väder vi har haft i vårt vackra land den här helgen;-)
Igår tog vi vara på dagen med släkt och goda vänner och åkte båt på vättern, vi fick en underbar dag.
Idag ville vi gärna åka ut igen men sansade oss och stannade hemma och klippte gräs,oljade altanen mm. Barnen fick bada i vår stora plastbassäng istället och jag har allt också doppat mig nu när vattnet blivit uppvärmt till 25 grader då är det helt ok!

Nej nu ska vi avsluta helgen med jordgubbar och grädde, jag tror aldrig vi har ätit så mycket jordgubbar som i år, men men det är väll nyttigt om man bortser från grädden och allt socker, hihi!

Ha en fortsatt fin kväll!

Kramar Sofia





På väg ut med båten och det är ju genant att all denna packning är avsedd för endast en dag, ni kan ju bara tänka er hur det ser ut när vi åker på semester ett par veckor!!




Syskonkärlek<3<3<3! Kan dock tillägga att bilturen till Askersund på ca 5 mil var inte så här rar då var det bokstavligt talat krig mellan Tindra och Neo i baksätet, hmmm...





Efter all lek, sol och bad så blev barnen sugna på lite film i båten skuff.




Vi har hittat en toppen ö på Vättern som heter stora lushällen:-) här finns tre grillplatser och gott om lekyta för barnen(för att vara en ö).





Papporna (pojkarna)på väg att testa båtens hastigheter och lämnade oss fruar/barn på ön...

4 kommentarer:

  1. Vilka härliga bilder, ser super mysigt ut

    SvaraRadera
  2. Det var ju en hel tomtearme av barn, vart har ni hittat alla:) Tur att gubbarna kom tillbaks och hämtade upp er. Såg riktigt mysigt ut och mycket packning MÅSTE man har, Daniel suckar varje gång vi åker till mina föräldrar över en helg. VI har mer med oss dit än vad vi hade med oss till Bulgarien i 2veckor tjatar han om varje gång;)

    SvaraRadera
  3. Ser härligt ut. Vi ska ta med oss Julis ut i båten när D har semester får vi se vad hon tycker om det. Nu är datumet bestämt när ni ska komma hit. Hoppas det passar. Barnfritt blir det. Ta med videon från nyår!!!!
    Kram

    SvaraRadera