lördag 17 oktober 2009

Baby och barn mässan!

Hej på dig!
Nu sitter jag här i soffan och myser med lite kaffe och så tänker jag tillbaks på gårdagens mässa i Jönköping. Neo leker med sin bästis Oliwer här hemma och Tindra är hemma hos sin bästis Lollo.

Jag åkte med mina systrar igår morse till Jönköping på den årliga barn & baby mässan.
Som chaufför hade vi vår snälla pappa som erbjöd sig att köra oss systrar för han hade hört att det skulle vara halt på vägarna... Det är härligt att ha någon som bryr sig så mkt som lilla pappa=)))!

Vi har lite som tradition att alltid stanna till på köpcentrumet A6 och det gjorde vi även igår. Vi käkade lunch där och hann ta en liten snabbkoll i några butiker.

Efter A6 bar det av till Elmia mässan och där hookade vi upp med vår vän Isabella som driver barnbutiken Englagåva i Södertälje (www.englagava.com) och sedan besökte vi massor av montrar allt ifrån barnvagnsmontrar, nallemontrar, leksaksmontrar, sängklädersmontrar mm (mässan är ett sant nöje)!!
Vi fann massor av fina nyheter och de kommer ramla in till oss på Våra små under kommande veckor!
Så nu är vi uppspelta av mässan och i bilen hem tjattrades det om alla nyheter och om hur vi ska möblera om i butiken Jaàh sjukt bra ideèr ploppade upp!
Det är nog det bästa med mässor att man får sådanna energikickar!

Efter mässan var vi på besök hos vår rara kusin Frida i Jönköping som bjöd oss på en underbar middag, tack Frida!

Det var alles från gårdagen!

Vi hörs!

Kramar i massor...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar